پلکسی گلاس از خانواده ی پلاستیک های شیشه ای هستند و در برابر نور خورشید و اشعه ی ماورا بنفش از مقاومت خوبی برخوردار هستند.

پلکسی گلاس همان کاربری شیشه را دارد و دارای خواصی شبیه شیشه است.درجه سختی آن نسبت به شیشه کم تر است و در محیط به راحتی خم می شود.البته قابل ذکر است که جایگزین خوبی برای شیشه نیستند چرا که شیشه سازه خاص خود را دارد.و همچنین دیتیل هایی که برای شیشه ایجاد می کنیم نمی توان برای پلکسی ایجاد کرد.
این ماده به خاطر زیبایی،مقاومت،شفافیت و سبکی در سالهای اخیر کاربردهای بسیاری یافته است.بخصوص در صنعت چاپ و تبلیغات از این ماده برای تندیس ها ، لوح های یاد بود ، دکوراسیون غرفه های نمایشگاهی و تولید تابلوهای تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرد .
این ماده با ضخامت های مختلف (بین 1 تا 30 میلی متر ) در بازار یافت می شود و برای ضخامت های بالاتر از 30 میلی متر نیز با کمی جستجو به نتیجه خواهید رسید .
انواع پلکسی:
پلکسی سه نوع است :1- شفاف 2- نیمه شفاف 3- کدر
2- نیمه شفاف : این نوع پلکسی نیز نور را از خود عبور می دهد ولی حالتی مات دارد که پشت آن به راحتی دیده نمی شود.
3- کدر : پلکسی کدر نور را از خود عبور نمی دهد و به خاطر رنگ های بسیار متنوعی که دارد و ضخامت های متفاوتی دارند به جای شیشه استفاده می شود.می دانیم که شیشه ها را به وسیله چسب اکواریوم به هم متصل می کنند.و حال اگر بخواهیم شیشه را به پلکسی بچسبانیم می توانیم از چسب اپکسی استفاده کنیم و برای چسباندن پلکسی به پلکسی از کلروفوم استفاده می کنند.
شباهت ها وتفاوت های شیشه و پلکسی :
آکرولیک :
ابعاد : ورق های اکرولیک در ابعاد استاندارد (cm122×183) و با ضخامت های مختلف قابل عرضه می باشد .
رنگ : ورق اکرولیک در رنگ های متفاوت و در گرایش مات و شفاف عرضه می گردد .
کاربرد ها : ورق های اکرولیک با توجه به انعطاف پذیری و ابعاد مختلف آن قابلیت استفاده در دیوارها – سقف های کاذب منازل/ مراکز اداری _تابلو های تبلیغاتی _ پوشش بدنه و سایبان پل های عابر پیاده – کیوسک های تلفن – سقف استخرهای سر پوشیده – حفاظ تراس – نمای ساختمان ،کابین ، حمام ، منازل پوشش Void مراکز تجاری و امکان عمومی و هر گونه تفکیک فضاهای منازل یا دفاتر کاری و یا خطوط تولید را دارا می باشد .